Elements of Me

Shiatsu

Gezondheid gaat over zoveel meer dan alleen de klacht.

Shiatsu is een Japanse holistische lichaamstherapie, waarbij er gekeken wordt naar jou als geheel. Je leven, Je lijf, Je energie (Ki) om van daaruit te kijken wat jij nodig hebt om jezelf te helen. Zodat je flexibiliteit kweekt en deze rekbaarder maakt.

IMG_3194.JPG-2
IMG_2971.JPG-2
IMG_2971.JPG-2
Klinkt mooi toch?

En wat doe ik dan voor jou?

Door met vinger-druk (shi-atsu) plekken op je lijf aan te raken, activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam. Je energie wordt daardoor in een bewegende balans gebracht. De therapie leert je weer je eigen lijf en de energie (Ki) die daar doorheen loopt met elkaar te verbinden. Deze vorm van oosterse geneeskunde zorgt dat je aankan wat het leven geeft.

IMG_3211.JPG

Welkom in mijn Delftse Shiatsu praktijk

In mijn praktijk richt ik me vooral op sensitieve mensen. Mensen die veel prikkels binnen krijgen en het een uitdaging vinden om die te verwerken. Met alle kennis die ik heb opgedaan voor ik therapeut werd en alles wat er nu nog in mijn leven is, is dat het onderwerp waar ik het meest ondersteunend kan zijn. Met de Shiatsu werk je van binnenuit en zorg ik samen met jou dat je veerkrachtiger in het leven staat.

Boek hier je behandeling

IMG_3211.JPG